Sovelluksen verkkokamera- tai mikrofonikäyttöoikeuden asetusten muuttaminen

Näin voit muuttaa sovelluksen verkkokamera- tai mikrofonipääsyn asetuksia:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta pääikkunan alaosassa olevaa Asetukset-painike-painiketta.

Tämä avaa Asetukset-ikkunan.

3. Valitse Tietosuoja-asetukset-osiosta Verkkokameran ja mikrofonin hallinta -komponentti.
  4. Valitse jokin seuraavista toiminnoista Verkkokamera-asetukset-kohdasta:
    • Estä verkkokameran käyttö kaikilta sovelluksilta. Verkkokameran käyttö on estetty kaikilta tietokoneellesi asennetuilta sovelluksilta.
    • Ilmoita, jos sovellus käyttää verkkokameraa. Sovellukset, joilla on oletuksena käyttöoikeus, saavat käyttää verkkokameraa. Näyttöön tulee ilmoitus, joka kertoo käyttäjälle, että tietty sovellus käyttää verkkokameraa.

Tämä asetus ei ole käytettävissä, jos Estä verkkokameran käyttö kaikilta sovelluksilta -toiminto on valittuna.

5. Valitse jokin seuraavista toiminnoista Mikrofoniasetukset-kohdasta:
    • Estä mikrofonin käyttö kaikilta sovelluksilta. Mikrofonin käyttö on estetty kaikilta tietokoneellesi asennetuilta sovelluksilta.
    • Ilmoita, jos sovellus käyttää mikrofonia. Sovellukset, joilla on oletuksena käyttöoikeus, saavat käyttää mikrofonia. Näyttöön tulee ilmoitus, joka kertoo käyttäjälle, että tietty sovellus käyttää mikrofonia.

Tämä asetus ei ole käytettävissä, jos Estä mikrofonin käyttö kaikilta sovelluksilta -toiminto on valittuna.